Blogs » Arts & Handmade Crafts » Atlético Madrids overraskende nederlag

Atlético Madrids overraskende nederlag

• La Liga kraftsenter Atlético de Madrid innledet sin første treningskamp før sesongen. Atletico de Madrid spilte mot den koreanske K-League All-Stars på Seoul World Cup Stadium i Sør-Korea. Når det gjelder styrke, er Atletico Madrid-laget langt sterkere enn K-League All-Star-laget, så et lite antall fans som har på seg fotballdrakt med navn før kampen tror at K-League All-Star-laget hjemme kan slå Atletico Madrid.

I det 7. minuttet av kampen ble Moratas mål blåst offside først. I det 14. minutt gjorde Lemar et tilleggsskudd for å hjelpe Atletico Madrid med å ta ledelsen. I det 25. minutt ble Moratas mål blåst for offside igjen. I det 45.+2 minuttet ble Moratas mål avvist for offside. I det 50. minutt satte Krivoqiuk en heading for å hjelpe K-League All-Star med å utligne. I det 85. minutt ga Carlos Martin Atletico Madrid en ny ledelse. Atletico Madrid utlignet i det 88. minutt. I det 94. minutt led Atletico Madrid en lort og endte kampen 2:3. Til slutt ble Atletico Madrid beseiret av K-League All-Star-laget og fikk en dårlig start i vennskapskampen før sesongen. Atletico Madrid, som tapte sin første kamp,møter Manchester City 30. juli. Denne kampen blir garantert vanskeligere. Spillere som har på seg Fotballdrakter må justere statusen sin så snart som mulig.