Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelona slo Real Madrid 3-0

Barcelona slo Real Madrid 3-0

• De to beste gigantene i La Liga, Real Madrid og Barcelona lanserte en oppvarmingskonkurranse.Real Madrid klarte ikke å skyte mange ganger i tilfelle en stor fordel i scenen, og ble blokkert av Barcelona for å avslutte kampen. Real Madrid avslørte problemet med at selv om laget har et oppstillingskort, mangler det laglederen til hovedstyrken.

I det 15. minuttet av kampen scoret Dembele med et lavt skudd fra liten vinkel, og Barcelona ledet 1-0. I det 19. minuttet av kampen sendte Araujo et håndballpoeng, og Cubs tok et straffespark og traff målrammen.Real Madrid bommet på en utmerket mulighet til å utligne. I det 84. minuttet av kampen presset Barcelona seg frem og fullførte et tyveri.Fermin Lopez, ikledd en Fotballdrakter, sprengte verdensbølgen utenfor 16-meteren og scoret Real Madrid 0-2 Barcelona. I kampens 90+1 minutt satte Ferran Torres inn i 16-meteren og fikk ballen.Han plukket ballen og passerte keeperen for å slå et tomt mål Real Madrid 0-3 Barcelona.

Et katastrofalt nederlag ga Real Madrid ingen vei utenom.Bare ved å signere en ny leder kan de komme tilbake på sporet og bli kvitt dilemmaet med å være lederløse. Real Madrid-fans holder opp en tilpasset Mbappe Real Madrid fotballdrakt med navn etter 3-0-tapet. Ifølge en reporter fra det kjente mediet ENSP fremskynder Real Madrid signeringen av Mbappe, og planlegger å fullføre overgangen av Mbappe før 15. august, og håper å redusere overgangssummen til 200 millioner euro. En avgjørende uke for overganger . Real Madrid forventes å fullføre overgangstransaksjonen som planlagt? Vent på de siste nyhetsrapportene.