Blogs » Arts & Handmade Crafts » Benzema angrer på straffetap

Benzema angrer på straffetap

• Kvartfinalen i Ala Crown mot Jeddah United mot Riyadh Crescent, denne kampen er også full av høydepunkter. Siden det kun er én kamp i knockout-runden, må begge sider vise absolutt konsentrasjon!

I det 14. minutt av kampen tok Riyadh Crescent ledelsen og brøt døden! Neves kjørte inn i 16-meteren med et hjørnespark fra høyre Milinkovic, som var iført Fotballdrakter, hoppet høyt foran mål og scoret med en heading Jeddah United 0-1 Riyadh Crescent. I det 43. minutt vant Riyadh Crescent en straffe. Davasari scoret et straffespark og Jeddah United 0-2 Riyadh Crescent. I det 56. minutt passerte Coronado fra høyre til foran 16-meteren, og Romarinho outflankerte og scoret Jeddah United 1-2 Riyadh Crescent. I det 70. minutt utvidet Riyadh Crescent scoringen! Shahrani passet fra venstre til 16-meteren og så ristet Malcolm på hodet og traff stolpen og spratt i mål Jeddah United 1-3 Riyadh Crescent. I det 75. minutt fikk Jeddah United straffespark, og Benzema tok straffen og traff stolpen. Det er verdt å nevne at Jeddah Uniteds angrep for å utligne scoringen ble tappert reddet av Mayov i fotballdrakt med navn. Spillet er over, gratulerer til Riyadh Crescent for å ha fått sjansen til å slå mesterskapet!