Blogs » Arts & Handmade Crafts » Signerer Real Madrid en ny keeper?

Signerer Real Madrid en ny keeper?

  • Forrige sesong ble han overveldet av rivalen Barcelona i La Liga og gikk til slutt glipp av La Liga-mesterskapet. Real Madrid vil innlede den første kampen i La Liga i den nye sesongen, og motstanderen deres er mektige Athletic Bilbao.

    Denne sesongen har gjort comeback, og når spillerne i Fotballdrakter forbereder seg på ankomsten av den nye sesongen, innledet de plutselig en svært fatal dårlig nyhet. Real Madrids hovedmålvakt Courtois pådro seg en alvorlig skade, ingen ulykke, det er stor sannsynlighet for at han går glipp av det meste av den nye sesongen. I følge offisiell informasjon fra Real Madrid rev Courtois det fremre korsbåndet i venstre kne.Dette er en svært alvorlig skade og det tar vanligvis 3-6 måneder å komme seg. Siden han kom til Real Madrid sommeren 2018, har keeperen i fotballdrakt med navn blitt en uunnværlig keeper nummer 1 for Real Madrid. Courtois er høy og sterk, og er den mest kritiske delen av lagets uinntagelighet. Det sies at en god keeper kan toppe halvparten av laget.Courtois' alvorlige skade er intet mindre enn et lyn fra klar himmel for ambisiøse Real Madrid. Selv om Real Madrid fortsatt har en sterk innbytterkeeper Lu Ning, vil selv Real Madrid snart sette i gang nødstiltak for å kjøpe en keeper i verdensklasse fra overgangsmarkedet.

    Det er ingen overdrivelse å si at Courtois' avrevne korsbånd vil gi Real Madrid flerlinjekamp i den nye sesongen, noe som i stor grad påvirker Real Madrids eksisterende kampeffektivitet. Til slutt kan jeg bare ønske Courtois en tidlig tilbakevending til spillet.