Blogs » Arts & Handmade Crafts » Burnley kan ikke score mål

Burnley kan ikke score mål

  • Åpningskampen for Premier League-sesongen 2023-2024 startet. Titelforsvaret Manchester City tar imot Burnley borte. Burnley, som nettopp har rykket opp til Premier League, møter Manchester City, som har vunnet trippelkronen, i sin første kamp. Denne kampen er også ganske spennende.

    Haalands fotballdrakter barn er iøynefallende i publikum. Det er ingen tvil om at Haaland har blitt en stor stjerne i alle fans hjerter. I kampens 3. minutt hjalp han laget med å lede 1-0. I det 36. minutt brøytet Manchester City seg gjennom motstanderens forsvar fra høyrekanten og slo en pasning.Harland skjøt fra midten og scoret nok et mål til 2-0. I det 75. minutt av andre omgang utnyttet Manchester City et frispark i frontbanen Rodri, iført Fotballdrakter, scoret nok et mål i nærkampene i 16-meteren for å sikre seieren. På slutten av kampen beseiret Manchester City Burnley 3:0.

    Selv om Burnley-laget spilte veldig hardt i denne kampen og kunne forårsake noen problemer for motstanderne, manglet de den siste stjernen og klarte dessverre ikke å score Manchester Citys mål.