Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kan De Bruyne komme seg med ro i sinnet?

Kan De Bruyne komme seg med ro i sinnet?

  • Andre runde av Premier League var en fokuskamp, Manchester City VS Newcastle United på hjemmebane, som ble gitt store forhåpninger av fansen.

    Før kampen viste Manchester City-klubben Premier League, FA Cup og Champions League trofeene til i Fotballdrakter fansen i skjorter. Newcastles oppgang er relativt hengende etter Manchester City, men tid og penger vil hjelpe dem å tette gapet. Dette er sjansen for Eddie Howes lag til å vise om de kan matche mesterskapet. City kontrollerte situasjonen i det meste av første omgang, men utgjorde ingen trussel mot Newcastles mål. Det fikk gjestenes selvtillit til å vokse og de fant nok nerve til å angripe City og skape noen sjanser, men det var en faux pas for Newcastle. Foden skapte en suveren sjanse for Haaland, som gjorde en-to mot veggen på Newcastles halvdel før han la ballen til nordmannen, som skjøt like utenfor. Like etter samarbeidet de to utsøkt igjen, men Harlands skudd ble reddet av Pope. City kunne ha scoret flere, men dårlig avslutning holdt stillingen 1-0, mens Newcastle måtte ta til takke med sitt første tap for sesongen.

    Foden gjorde det mot Newcastle. Hvis Foden kan opprettholde formen, kan han bli Manchester Citys nye offensive kjerne denne sesongen. Forrige sesong var en middelmådig sesong for Foden, men han er nå i meget god form i fotballdrakt med navn, noe som kan gi De Bruyne mer tid til å lege skadene.