Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelonas seiersrekke på 2 kamper

Barcelonas seiersrekke på 2 kamper

• Tredje runde av La Liga endte med en klimaksduell.Barcelona gikk fra 2-0-ledelse til 2-3-underskudd, og jaktet så 2 poeng på 3 minutter, og snudde til slutt Villarreal 4-3 på bortebane.

I det 5. minuttet av kampen scoret hjemmelagets spiss Gerard Moreno et enhåndsmål, men ble dømt ugyldig for offside. I det 12. minutt la Barcelona-tenåringen Yamal et innlegg fra høyre. Garvey, som hadde på seg en Fotballdrakter, nikket så og scoret, 1:0. I det 15. minutt ble Lewandowskis gjennombrudd fra kanten av sekstenmeteren blokkert Hjemmelagets venstreback Pedraza assisterte med selvmål og sparket ballen inn midt i sekstenmeteren De Jong dyttet inn og brøt nettet, 2:0. I det 40. minutt slo Pedraza et innlegg fra venstre, og Soros gjorde et tomt mål med et dytt bakfra.Villarreal jaget til 2:2. I det 50. minutt kontret Pedraza og scoret målet Baena dyttet høyrefoten direkte inn i nettet fra venstre side av 16-meteren, 3:2! I det 55. minutt skjøt Yamal hardt i 16-meteren og traff stolpen. Barcelona iscenesatte deretter to byer på rad innen 3 minutter. I det 68. minutt scoret Ferran Torres i nærkampene i 16-meteren, 3:3. I det 71. minutt skar Yamal inn fra høyre og skjøt så et lavt skudd ut av stolpen.Lewandowski, som hadde på seg en fotballdrakt med navn, gjorde enkelt opp det tomme målet.Barcelona fullførte reverseringen 4:3!