Blogs » Arts & Handmade Crafts » Saudi superhøye overføringstilbud

Saudi superhøye overføringstilbud

  • Iført en Fotballdrakter, Salah, var det også nyheter om en overgang på slutten av overgangsvinduet. Denne gangen ga den saudiarabiske lokale tycoonen Jeddah United et tilbud på Salah for andre gang. Tilbudet de ga var også veldig skummelt, og superoverføringssummen på 118 millioner pund fikk også omverdenen til å tvile veldig mye på Salahs fremtid.

    Liverpools holdning i denne forbindelse er virkelig tvetydig, fra Xia Chuangs første avgjørende avslag på den andre partens tilbud. På tidspunktet for akseptforhandlingen denne gangen er det åpenbart at Liverpool også vurderer å sende Salah direkte for å dekke de enorme overgangssummene. Og Salahs holdning til å forlate laget er relativt nøytral.Hvis Liverpool selger ham, er han også villig til å gå til Saudi League for å tjene mye penger. Lønnen på 90 millioner euro som ble tilbudt ham der borte, er virkelig veldig fristende. Og spiller i Saudi League, sluttet han seg til forrige sesongs mester Jeddah United, Benzema, Mane og andre superstjernespillere er også på laget. Så Salah, som har på seg en fotballdrakt med navn, utelukker ikke å gå til Saudi League.

    Meningen med at Liverpool gir slipp på Salah er også veldig tydelig, det vil si at laget er i ferd med å bygge seg opp igjen og gå inn i en ny æra. Hvis du vil finne en erstatter for Salah, må du raskt finne målspilleren.