Blogs » Arts & Handmade Crafts » Haaland scorer sitt første hat-trick

Haaland scorer sitt første hat-trick

  • Den fjerde runden av Premier League har kommet til slutten, og denne runden av spillet bidro fortsatt med mange fokustemaer, med 3 spillere som utførte hat-trick etter hverandre over natten.

    Manchester City vant sin fjerde kamp for sesongen etter å ha slått Fulham 5-1. Selv om Guardiola ikke dukket opp på sidelinjen i denne kampen, tillot hans harde kraft fortsatt Manchester City å vinne en stor seier på hjemmebanen deres. Det mest bemerkelsesverdige er at Haaland, som hadde på seg en fotballdrakt med navn, scoret et hat-trick i denne kampen. Effekten av Brownes fravær er minimalisert, og Manchester City er fortsatt den mektigste utfordreren til Premier League-tittelen denne sesongen.

    Et annet lag som er verdt oppmerksomhet er West Ham United. På grunn av virkningen av kamper med flere linjer forrige sesong, var ikke West Ham Uniteds prestasjoner i Premier League ideell, men de har vunnet 3 seire på rad i den nye sesongen, og de er for øyeblikket vinner 3. Uavgjort 1 er tredje i ligaen. Under ledelse av David Moyes i Fotballdrakter har Moyes minimert virkningen av Rices avgang, og tillegget av Alvarez og Prowse har også gitt West Ham en viss plassering på midtbanespilleren Lagene de har beseiret så langt inkluderer lag på nivået av Chelsea og Brighton, og resultatene er fortsatt svært verdifulle.