Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Miami 3-1 Los Angeles

Inter Miami 3-1 Los Angeles

• En annen fokuskamp i MLS, Inter Miami utfordrer forrige sesongs MLS-mesterskap Los Angeles på bortebane. Dette bør være den sterkeste motstanderen Messi har møtt siden landet i MLS. I følge situasjonen på stillingen, hvis Inter Miami taper, vil det i utgangspunktet gå glipp av sluttspillet, noe som setter Messi under stort press.

I det 38. minutt traff Messi, ikledd en Fotballdrakter, veggen med lagkameratene og gikk deretter inn i 16-meteren. Til slutt ble nærskuddet hans blokkert av motstanderens keeper. Han misset en utmerket mulighet. Messi selv holdt hodet vantro. og fansen på stedet var også vantro. Messi var i dårlig forfatning i første omgang, kombinert med innblanding fra forsvaret, og ga ingen innspill på den offensive siden.Det var ingen trussel før det første skuddet ble fullført i det 25. minutt. Da han kom tilbake til banen i andre omgang, gjenspeilte Messis øyne hans iver etter å score. I det 51. minutt scoret Busquets ballen Messi tok ballen i frontbanen for å observere, og sendte plutselig et gjennomspill, som penetrerte Los Angeles-forsvaret.Alba satte inn i 16-meteren og møtte motstanderens keeper direkte, og til slutt rolig dyttet ballen inn i nettet og hjalp Inter Miami med å utvide stillingen 2-0. Saktefilmen viser at da Messi fikk ballen, stirret alle Los Angeles-spillerne på ham. Ingen la merke til Albas bevegelse. Til slutt var det for sent å reagere. Messis gjennomspill var full av moro å se. For sin første MLS-assist var Messi, iført fotballdrakt med navn, veldig fornøyd med et smil om munnen. I det 85. minutt stormet Messi til fronten av 16-meteren og assisterte Campana til å score, og International Miami beseglet seieren.