Blogs » Arts & Handmade Crafts » Hard konkurranse med ett måls forskjell

Hard konkurranse med ett måls forskjell

• I den nye sesongen brukte Arsenal mye penger på å oppgradere lagoppstillingen. Etter de fire første rundene, bortsett fra uavgjort mot Fulham, vant Arsenal alle andre kamper, og viste et godt momentum oppover. I den femte runden av Premier League, Arsenal utfordret Everton på bortebane. I følge statistikk fra Premier Leagues offisielle nettside har Everton oppnådd 4 seire og 1 uavgjort mot Arsenal i de siste 5 hjemmekampene i Premier League, inkludert de siste 3 hjemmekampene i Premier League som har beholdt en vinnerrekord. tidspunktet de tapte var i oktober 2017.

I det 21. minutt av første omgang av kampen brøt Martinelli, ikledd en Arsenal drakt, seg inn i 16-meteren og scoret med et enkelt skudd, men det ble avvist på grunn av offside. I det 69. minutt av andre omgang sendte Saka et innlegg og assisterte, og Trossard fulgte opp og scoret, og hjalp Arsenal med å lede 1-0. Til slutt stolte Arsenal på Trossards eneste mål i Fotballdrakter for å velte Everton i bortekampen og brøt til slutt forbannelsen. Etter seieren nådde Arsenals poeng 13 poeng. På grunn av en mindre målforskjell enn Tottenham og Liverpool ble de nummer fire. Samtidig fortsatte de å opprettholde en 2-poengs avstand bak den forsvarende mesteren Manchester City. Siden starten av den nye Premier League-sesongen har mesterskapssituasjonen begynt å ta form. Manchester United og Chelsea vokter den nederste halvdelen, og Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal er solid i øvre halvdel. Foreløpig har Manchester City 15 poeng, Tottenham, Liverpool og Arsenal. Natong har 13 poeng. Maksimal poengforskjell mellom de fire beste er bare 2 poeng. Forskjellen er mindre enn ett mål. Konkurransen er for hard.