Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid 1-0 Union Berlin

Real Madrid 1-0 Union Berlin

• Det var en spent kamp i den første etappen av gruppe C i Champions League-gruppespillet 2023-24. Real Madrid, favoritten til å vinne tittelen, vil møte nytilsluttede Union Berlin.

De fire lagene i gruppe C - Real Madrid, Napoli, Union Berlin og Braga. En dårlig trekning for Real Madrid, men også lykke til. Real Madrids startoppstilling er 4312, og Union Berlins startoppstilling er 352. Ut fra denne startoppstillingen og benken, starter hovedoppstillingene til begge sider. Real Madrid startet et angrep i begynnelsen av kampen. I det 3. minutt ble Joselus heading blokkert av keeper. I det 6. minutt slo Vazquez et innlegg fra høyre, og Joselus heading gikk utenfor. I det 23. minutt av 1. omgang fikk Real Madrid frispark i frontbanen.Alaba, som hadde på seg Real Madrid drakt, tok straffesparket.Det så ut til at han skulle skyte direkte, men skuddet var høyt. I det 33. minutt fikk Bellingham en sjanse til å score i 16-meteren, men foten hans glapp og sparket bommet. I det 40. minutt av første omgang skjøt Joan Amene høyt fra midtbanen på toppen av buen. I det 63. minutt passerte Rodrigo ballen og Joselu traff stolpen med en heading. I det 79. minutt av andre omgang tok Real Madrid et hjørnespark fra høyre og Rudiger skjøt over. I det 83. minutt passerte Bellingham ballen og Joselo bommet på skuddet. I det kritiske øyeblikket må Bellingham gå frem! I det 94. minutt av pausetid fikk Real Madrid et hjørnespark fra venstre, noe som skapte kaos i straffefeltet i Union Berlin.Bellingham, iført Fotballdrakter, sendte ballen i mål. Med dette målet beseiret Real Madrid Union Berlin 1-0 hjemme og fikk en god start på sesongen.