Blogs » Arts & Handmade Crafts » Liverpool 3-1 West Ham United

Liverpool 3-1 West Ham United

• Selv om Liverpool har vært favoritter til å vinne Premier League-tittelen de siste sesongene, har denne sesongens prestasjon bekymret fansen i Fotballdrakter. Samtidig har konkurransen i Premier League blitt stadig hardere, med mange lag som jakter på kvalifisering om fjerdeplassen og kjemper om europeiske konkurransekvalifikasjoner neste sesong. Selv om laget fortsatt har tid til å rette opp situasjonen, gjør det at denne situasjonen haster, fans og trenerteam engstelige. For å gjenvinne de fire beste plassene, må Liverpool raskt komme seg og prestere stabilt for å sikre at målene deres denne sesongen ikke reduseres.

I det 17. minutt av 6. runde av Premier League gjorde Salah, iført Liverpool drakt, et poeng og tok straffen selv, og ga Liverpool en 1-0-ledelse. I det 42. minutt headet Bowen målet for å utligne kampen, og de to sidene kom til samme nivå på 1-1. I det 60. minutt scoret Nunez et mål og Liverpool tok ledelsen igjen. I det 85. minutt scoret Jota foran mål og Liverpool sikret 3-1-seier. Med denne seieren har Liverpool samlet 16 poeng fra 5 påfølgende seire, midlertidig nummer to på tabellen. Den maksimale poengforskjellen mellom de fem beste lagene på stillingen er kun 2 poeng, og forsvarsmester Manchester City føler også det fortsatte presset fra Liverpool.