Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kan Norge kvalifisere seg til gjenstående sluttspill?

Kan Norge kvalifisere seg til gjenstående sluttspill?

• I 8. runde av europacupkvalifiseringen spilte Spania mot Norge på bortebane. Til slutt beseiret Spania Norge 1-0 for å toppe gruppen og kvalifiserte seg med Skottland. Norge gikk glipp av sjansen til å kvalifisere seg og hadde kun muligheten til å delta i europacupsluttspillet.

I det 20. minutt av kampen slo Carvajal en diagonal pasning fra høyre, og forsvarsspilleren gjorde en feil i å klarere ballen.Morata lyktes i å lage et tilleggsskudd fra mållinjen! Var grep deretter inn for å lage straffe, Morata tok ballen i offsideposisjon og målet var ugyldig. I det 24. minutt fikk Norge en hjørnesparksmulighet.Odegaard tok ballen og ble klarert.Da fikk Odegaard ballen i 16-meteren og kolliderte med forsvarsspilleren og falt i bakken.Dommeren sa ingenting. I det 42. minutt bommet Norge på en god mulighet Osnes fikk ballen i front og slo igjennom Haalands skudd i 16-meteren ble blokkert. I det 49. minutt scoret Spania! Ferran Torres sitt skudd i 16-meteren ble blokkert, og Oyarzabals oppfølgingsskudd ble fortsatt blokkert.Da gjorde Garvey, iført Fotballdrakter, et nytt skudd og slo ballen i dødhjørnet.Spania ledet Norge 1-0. I det 85. minutt scoret Spania nesten igjen Morata iført Spania fotballdrakt fulgte opp med et gjennomspill og skjøt foran keeper Ballen ble klarert av forsvarsspilleren fra mållinjen, men dommeren plystret også for offside . Til slutt beseiret Spania Norge 1-0 og ble med Skottland videre til europacupen Norge hadde kun mulighet til å kvalifisere seg til sluttspillet.