Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City avslutter tapsrekka

Manchester City avslutter tapsrekka

• I 9. runde av Premier League, Manchester City vs. Brighton, innledet disen av de to foregående tapene på rad en endring. Tilbakekomsten til de viktigste offensive spillerne har endret Manchester City-systemet. Kan tapsrekka ta slutt?

Manchester City hadde et åpenbart offensivt overtak i første omgang.Alvarez, iført Manchester City drakt, tok ledelsen i det 7. minutt ved å score det første målet. Tolv minutter senere scoret Haaland, ikledd Fotballdrakter, med venstrefoten utenfor 16-meteren og økte ledelsen til to mål.Dette var Haalands niende scoring i Premier League denne sesongen. Selv om Brightons Fati trakk et mål tilbake i det 73. minutt og Manchester City-forsvareren Akanji ble utvist i overtid, holdt Manchester City fortsatt på scoringen til slutten. Manchester Citys seier var deres 21. seier på rad i alle konkurranser på Etihad Stadium hjemme, og satte også en ny rekord for påfølgende hjemmeseire for en Premier League-klubb. Manchester City har totalt 21 poeng og returnerer til toppen av Premier League med en målforskjell. Arsenal, som spilte på bortebane, spilte uavgjort 2-2 mot Chelsea etter å ha vært to mål bak.De scoret de samme 21 poengene som Manchester City, men med en mindre målforskjell, midlertidig nummer to.