Blogs » Arts & Handmade Crafts » Liverpool 5-1 Toulouse

Liverpool 5-1 Toulouse

• Konkurransen fortsetter i tredje runde av gruppespillet i Europa League. Liverpool, lederen av gruppe E, møter utfordringen til Toulouse! Liverpool spilte 4-3-3 mot Toulouse 4-4-1-1.

Liverpool, som spilte på hjemmebane i starten av kampen, satte raskt i gang en offensiv. I det 9. minutt sendte Gomez ballen til midten. Jota iført Fotballdrakter tok ballen rett inn i 16-meteren og scoret med et lavt mål. skutt for å ta ledelsen. Toulouse, som lå bakpå, penetrerte forsvaret med to pasninger på rad.I det 16. minutt scoret Dalinga med ett mål for å utligne. Liverpool kontrollerte nok en gang rytmen.I det 30. minutt slo Arnold en presis pasning og assisterte Endo Hang med et høyt sprang og heading til å score sitt første mål. Lagets offensiv fortsatte. I det 34. minutt ble skuddet til Jones blokkert og spratt til seg selv som en assist. Nunez mottok ballen og slo det nære hjørnet for å utvide fordelen. Tilbake i andre omgang gjorde Kelleher en feil med ballen, og Suazo misset sjansen ved å sparke ballen i det tomme målet og treffe Arnold. I det 65. minutt driblet Nunez ballen rett forbi keeperen og traff midtstolpen.Hrafenberch mottok ballen og lyktes i å lage et tilleggsskudd.Salah iført Liverpool drakt kom inn som innbytter i siste øyeblikk og scoret mål. På slutten av kampen beseiret Liverpool Toulouse 5-1 og vant alle tre kampene i gruppespillet! Leder vei til topplasseringen.