Blogs » Arts & Handmade Crafts » Haaland scoret to ganger

Haaland scoret to ganger

• Den 10. runden av "Manchester Derby" i Premier League-sesongen 23-24 begynner. Manchester United møter forrige sesongs mesterskapslag - Manchester City på Old Trafford!

I det andre minuttet av kampen snappet Manchester United ballen på midtbanen.McTominay brøt seg inn i 16-meteren og skjøt, men ble reddet av Ederson som hadde på seg en Manchester City drakt. I det 8. minutt ble Fodens heading reddet av Onana Haaland gjorde et tilleggsskudd Onana reagerte raskt og reddet ballen. I det 26. minutt tok Manchester City frispark Hoylen trakk ned Rodri i 16-meteren VAR dømte straffespark Haaland møtte Onana og lurte motstanderen til å score straffen Manchester City 1-0. I det 42. minutt smalt Foden og Amrabat, og begge sider fikk gult kort. I det 49. minutt scoret Harland med en heading uten å bli voktet i 16-meteren, og dermed sto det 2-0 for Manchester City. I det 80. minutt tok Rodri et langskudd utenfor 16-meteren Onana, som var iført Fotballdrakter, kastet ballen fra seg Haaland fulgte opp med et rolig innlegg og Foden skjøt og scoret Manchester City 3-0. I det 82. minutt tok Manchester City et hjørnespark og Fodens flygende overhead skudd bommet litt. På slutten av kampen beseiret Manchester City de røde djevlene 3-0 i Manchester City Derby og vant tre seire på rad i alle konkurranser.

I dette «Manchester Derby» var det synd at Manchester United ikke klarte å score under Edersons forsvar. Manchester Citys konkurransestatus har blitt forbedret og de har vunnet sin tredje seier på rad i alle sesongens kategorier!