Blogs » Arts & Handmade Crafts » Hyvät pelaajat kehittyvät koko ajan

Hyvät pelaajat kehittyvät koko ajan

  • Olipa kyseessä ison pelin häiritseminen, maalin luominen tai maalinteko vahvassa hyökkäyksessä, on siistiä, että jotkut hyvät Tampa Bay Lightning pelipaita pelaajat voivat tehdä kaiken.

    Viime kaudella Fox teki 72 pistettä (12 maalia, 60 syöttöä 82 pelissä, kahdeksas puolustajien joukossa ja ansaitsi kolmannen Norris Cup -ehdokkuutensa. Hän on seitsemäs tehopisteissä (29), neljäs voittomaaleissa (5), jakaa 11. plus/miinus (+28) ja 241. ottelussaan 1. tammikuuta hän teki 200. pisteensä NHL:ssä. Hänestä tuli toiseksi nopein Rangersin puolustaja, joka on saavuttanut tämän virstanpylvään (Leetch, 211). New York on 15-0-0, kun Fox tekee vähintään kaksi pistettä, ja hän on ainoa puolustava pelaaja, jolla on vähintään 70 pistettä ja plus-25. Kaudella 2020-21 Norrisin mestaruuden voittaneella NHL pelipaidat on kuusi pistettä (molemmat syöttöpisteet) kahdessa pelissä ennen vuoden 2023 pudotuspelien alkua, ohittaen Brad Parkin ja hänestä tulee korkeimman pistemäärän saanut pelaaja kahdessa ensimmäisessä pelissä. pudotuspeleissä. Rangersin historia.

    Ei ole järkeä, kun listaamme listat luistelukyvyn, nopeuden ja ammuntavaikeuden perusteella. Erinomaisilla pelaajilla on erilaisia ​​tyylejä, ja tärkeintä on seurata peliä paremmin.