Blogs » Arts & Handmade Crafts » Klubien allekirjoitustrendit loman aikana

Klubien allekirjoitustrendit loman aikana

  • Korkean profiilin ilmaistoimistojen allekirjoitusten ja suurten kauppojen välikauden jälkeen vuodet 2023-24 täyttyvät uusilla kasvoilla uusissa tehtävissä. Seura on valmis uuteen kauteen.

    Tooffrey NHL pelipaidat on ollut yksi liigan aliarvostetuimmista pelaajista. Kausi sitten hän oli melkein ainoa valopilkku Flamesille, pelaten kaikissa 82 ottelussa ja asettaen uran ennätyksen sekä maaleissa (34) että pisteissä (73). Hän on ihanteellisessa asemassa juuri nyt, sillä New Jerseyssä hänen ympärillään on paljon hyökkääviä kykyjä, mukaan lukien yksi liigan parhaista nuorista keskusista, Jack Hughes, joka valmistaa hänet luottavaisin mielin.

    DuBoisin uskotaan yleisesti odottavan rajoittamattomana vapaana agenttina sopimusta kotikaupunkinsa Canadiensin kanssa tulevan kauden jälkeen. No, kauppa Kingsiin ja kahdeksan vuoden 68 miljoonan dollarin sopimus muuttivat hänen mielensä. DuBois'n pitäisi olla Kingsin kakkoskeskus tänä vuonna, ja lopulta hänestä tulee Kingsin kakkoskeskus, kun Anze Kopitar Los Angeles Kings pelipaita ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle – hän allekirjoitti äskettäin kahden vuoden jatkosopimuksen. nähdä hänet kaudella 2025-26.