Blogs » Arts & Handmade Crafts » NHL-joukkueilla on palkkakattorajoitukset

NHL-joukkueilla on palkkakattorajoitukset

  • Heitä uhkaa palkkakaton rajoitus, ja kaksi heidän huippukeskuksistaan, NHL pelipaidat Patrice Bergeron ja David Krejci, jäivät eläkkeelle tänä kesänä. David Pastrakin massiivinen sopimuksen jatkaminen alkaa tällä kaudella ja maksaa yli 11 miljoonaa dollaria vuodessa, ja koska hän teki viime kaudella 61 maalia, on vaikea väittää, että se on liikaa rahaa.

    Pastrakin kahdeksan vuoden 90 miljoonan dollarin sopimuksen lisäksi Bruinsilla on vain vähän pitkäaikaisia sitoumuksia. Charlie McAvoyn kahdeksan vuoden 76 miljoonan dollarin jatkoaika alkoi viime kaudella, samoin kuin Hampus Lindholmin kahdeksan vuoden 52 miljoonan dollarin jatko.

    Brandon Carlon kuuden vuoden sopimus, jonka yhteisarvo on 24,6 miljoonaa dollaria, ei ole ikävä. Samasta syystä voisit mennä Pavel Zachan tai Charlie Coylen kanssa, mutta Bergeronin ja Krejicin jäädessä eläkkeelle heidän vastuunsa lisääntyvät huomattavasti. Kun heidän hyökkäävä maalintekokykynsä kasvaa suuremmalla vastuulla Boston Bruins pelipaita päällä, heidän sopimuksensa ovat käytännössä varastettuja.