Blogs » Arts & Handmade Crafts » Mikä joukkue voi tehdä onnistuneen debyytin?

Mikä joukkue voi tehdä onnistuneen debyytin?

  • ESPN näyttää kolme peliä tiistaina, joissa on mukana kaikki 32 joukkuetta, ja ESPN2 aloittaa kohokohtanäytöksen klo 20.

    Kaikki 32 NHL-joukkuetta aloittavat 24. lokakuuta klo 18. Toronto Maple Leafs kohtaa Washington Capitalsin, Boston Bruins kohtaa Chicago Blackhawksin ja Philadelphia Flyers kohtaa Vegas Golden Knightsin (ESPN/ESPN+). 13 lisäpeliä on katsottavissa NHL Power Playsta ESPN+:lla, ja jokainen peli alkaa 15 minuutista. Peliä on siis luvassa koko yön. NHL pelipaidat pukeutuvat fanit voivat nauttia pelin seuraamisesta. Kun jokainen joukkue pelaa, ESPN2 tarjoaa nopean suoran lähetyksen jokaisesta pelistä klo 8–23, esitellen illan parhaat pelit, osumat ja maalit.

    Minnesota Wild pelipaita fanit valittavat Frozenin hullusta kattauksesta, mutta se on mielenkiintoinen idea ESPN:ltä, joka ei todennäköisesti saa mahdollisuutta toteutua kovin usein. Jos lähetys saa positiivista palautetta sen lähetyksen jälkeen, odota enemmän ihmisiä alttiina NHL-peleille, jos ESPN haluaa tehdä sen useammin NHL-lähetyksen kanssa.