Blogs » Arts & Handmade Crafts » Pelaajien ennusteet ennen virallista ottelua

Pelaajien ennusteet ennen virallista ottelua

  • Kun NHL-kauden 2023-24 virallista alkua on enää muutama päivä jäljellä, ovatko liigan joukkueiden olosuhteet valmiit? Kun ymmärrät paremmin listan ja kokoonpanot ennen harjoitusleirin alkua, voidaan tehdä joitain päivitettyjä ennusteita joukkueen ja yksittäisten pelaajien odotuksista.

    Clayton Keller on Arizona Coyotesin hyökkäysten tähti. Hänen kokonaistuotantonsa on parantunut vähitellen jokaisessa pelissä viimeisten neljän kauden aikana, ja hän on nyt alkamassa 25-vuotiaana - yleensä silloin, kun pelaajat saavuttavat huippunsa. ympärillä oli parempia kokoonpanoja, Clayton Kellerin Arizona Coyotes pelipaita, ja parantamisen varaa oli vielä. 90 tai 95 pisteen ylittäminen on saavutettavissa. Joten jos hän pystyisi siihen, se olisi erittäin merkittävä saavutus.

    Ducksin pitäisi toivoa, että Drysdale ottaa suuren askeleen eteenpäin ja osoittaa, että hän voi olla tärkeä osa heidän uudelleenrakentamistaan. Drysdale, NHL pelipaidat, on erittäin tärkeä osa Ducksin jälleenrakennusprosessia. Heillä on jo vaikuttava joukko nuoria hyökkääjiä Troy Terryssä, Trevor Zegrasissa, Mason McTavishissa ja Leo Carlsonissa. Mutta minkä tahansa kilpailevan joukkueen kohdalla uudelleenrakenteessa on oltava erottuva puolustava pelaaja, joka pystyy pelaamaan avaintilanteissa ja auttaa ajamaan hyökkäystä takakentältä. Drysdale on pelaaja, jolla on korkein käänne Ducksin järjestelmässä.