Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ottawa Senators saa ison voiton

Ottawa Senators saa ison voiton

• OTTAWA - Josh Norris, joka teki kauden debyyttinsä olkapääleikkauksen jälkeen, teki kahdesti maalin, ja Ottawa Senators voitti Washington Capitalsin 6-1 keskiviikkona Canadian Tire Centressä.

Oli todella siistiä kuulla kovat aplodit Ottawa Senators pelipaita pukeneilta fanilta! Se on ollut pitkä tie ja joitakin pitkiä päiviä, mutta tässä sitä ollaan! sanoi Norris, jolla oli NHL pelipaidat yllään. Se oli hieno ilta ja olemme onnellisia voitosta. Norris, joka ei ole pelannut tammikuun 21. päivän jälkeen, kärsi "nyrjähdyksestä" olkapäästä harjoitusleiriä edeltävällä viikolla ja jätti koko esikauden väliin. Washingtonin hyökkääjä Jevgeni Kuznetsov sanoi: Se oli kova tappio ja minusta tuntui, että jokainen tekemämme virhe oli verkkomme takaosassa. Kun pelaamme joukkuetta vastaan, joka käyttää hyväkseen heidän virheitään ja hyökkää niitä vastaan, he todennäköisesti saavat energiaa suurista peleistään ja maaleistaan, joten emme tehneet hyvää työtä näiden paikkojen poistamisessa. Ensimmäisen neljänneksen kohdalla 12 minuuttia ja 29 sekuntia Norris sai syötön Bassonilta ja kirjoitti tilanteen uudelleen lukemiin 2-0. Norris sanoi tehneensä ensimmäisen maalinsa edellisen pelin jälkeen 21. tammikuuta: Siitä on pitkä aika, kun olen pelannut peliä, joten olen innoissani. Kolmannen erän klo 11.48 Sanderson liukastui sisään pisteestä ja voitti Kuemperin ranteenestolla 6-1-voittoon.