Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kan det ge spännande spel

Kan det ge spännande spel

  • Om spelare för säsongen 2023/24 inte förväntas återfalla från gamla skador i nyckelspel kommer maktbalansen i ligan att förändras.

    Sabres hade knackat dörr förra säsongen, men missade slutspelet med en poäng. Tudge Thompsons briljans i matchtröjor hockey blev snabbt en superstjärna, och de rankades trea i ligan i offensiv och nionde i power play. Sabres har en av de mest spännande unga listorna i NHL, och med tillägg av sådana som Matt Savoy, Jiri Coolidge och Zach Benson borde de fortsätta att förbättra sig. Med några små defensiva förbättringar borde de avsluta NHL:s 12 år långa slutspelstorka. Förbättringen av Owen Ball och Rasmus Darling borde fortsätta att slå igenom, men det är Devin Levys målvakt i Buffalo Sabres tröjor som kan förändra Sabres förmögenhet på ett stort sätt under säsongens gång.

    Med tanke på hur annorlunda deras inledningslista är från den den kommer att ha i slutet av säsongen 2022-23, är det nästan omöjligt för laget att förbättra sig avsevärt? Varje år finns det lag som dyker upp från ingenstans. Kanske den här gången är det Buffalo Sabres.