Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ny personal dyker upp i allas ögon

Ny personal dyker upp i allas ögon

  • Efter en lågsäsong med högprofilerade värvningar av fria byråer och stora affärer kommer 2023-24 att fyllas med fräscha ansikten på nya positioner. Klubben är redo för den nya säsongen.

    Tooffrey i Calgary Flames tröjor har varit en av de mest underskattade spelarna i ligan. Han var nästan Flames ensamma ljuspunkt för en säsong sedan, spelade i alla 82 matcher och satte karriärens höjdpunkter i mål (34) och poäng (73). Han är i en idealisk situation nu, eftersom han kommer att draftas med självförtroende omgiven av en mängd offensiva talanger i New Jersey, inklusive en av de bästa unga centrerna i ligan i Jack Hughes.

    Det anses allmänt att Dubois väntar på att bli en obegränsad fri agent i slutet av den kommande säsongen och skriver på med sin hemstad Canadiens. Tja, en byte till Kings och ett åttaårigt kontrakt på 68 miljoner dollar ändrade tydligen hans uppfattning. Dubois borde vara Kings nummer 2 center i år, för att så småningom ta över som Kings nummer 1 center när den matchtröjor hockey Anze Kopitar går i pension -- han skrev nyligen på ett tvåårigt förlängningskontrakt, vilket kommer att se honom igenom Säsongen 2025-26.