Blogs » Arts & Handmade Crafts » Fantastiskt lopp i regnet

Fantastiskt lopp i regnet

  • Den 22:a Tour of Qinghai Lake International Road Cycling Race 2023 avslutade den fjärde etappen av Huzhu till Menyuan. Den totala längden på denna etapp är 188,69 kilometer. Laget startade från Huzhu och passerade genom Huzhu 12 set, Huzhu Beishan National Forest Park och Menyuan Xianmi National Forest Park till Menyuan, Qinghai.

    Den låga temperaturmiljön och den hala vägbanan medförde många utmaningar för ryttare iförda cykelkläder. Enligt uppgifter från meteorologiska avdelningen var den lägsta temperaturen i Huzhu County endast 13 grader Celsius den dagen. När laget gick igenom de 12 omgångarna av ömsesidig hjälp, minskade det dimmiga vädret banans sikt. I den senare delen av loppet fick det kontinuerliga regnet och ökande vindmotståndet att de flesta förare åkte i en stor grupp, men Brock slog framgångsrikt igenom och vann etappen. Efter detta skede har tröjorna i alla färger inte bytt ägare. Zapata från det colombianska Medellin-laget behöll den gula tröjan som symboliserar förstaplatsen i den totala poänglistan; italienska Badiani-lagföraren Murubran behöll framgångsrikt "sprintkungens" gröna Cykelkläder, och hans lagkamrat Nieri vann den prickiga tröjan, som symboliserar nummer ett klätterpoäng, vinnaren av den blå tröjan av "Asiens bästa förare" är fortfarande den kinesiske föraren Lu Xianjing från China Huaxing Intercontinental Team.

    Det var en hård kamp i regnet som varade i nästan 5 timmar. Till slut vann Brock, som var klädd i det holländska ABLOC CT-lagets Trek-Segafredo cykelkläder, mästerskapet på denna etapp.