Blogs » Arts & Handmade Crafts » Sevilla fortsætter "Kongen af Europa League"

Sevilla fortsætter "Kongen af Europa League"

• Europa League-finalen er endelig startet, og Roma lader aggressivt op efter mesteren. Kan Sevilla, som den 6-dobbelte mester, være i stand til at forsvare titlen? Kommer snart!

Roma så ikke ud til at bruge defensiv taktik i denne kamp.I det 34. minut, med assist fra Mancini, scorede Dybala i billige fodboldtrøjer med succes kampens første mål! Mourinho som for at indikere, at det var forventet! I det 55. minut hjalp Mancinis selvmål Sevilla til at score deres mål, Sevilla 1:1 Roma, og de to sider fastholdt uafgjort 1:1 indtil slutningen af overtiden. Med udgangspunkt i stillingen 4-1 i straffesparkskonkurrencen vandt Sevilla Europa League igen og fortsatte rekorden med at vinde alle mesterskaberne i finalen, som er blevet forlænget til 7. gang, og samtidig afsluttede Roma-træner Mourinhos Europæisk slutrunde Myten om sejren. Forsvar titlen med succes! Dybala fortrød ikke at kunne vinde pokalen og fældede tårer på stadion.Det kan ses, at Dybala gjorde sit bedste i denne kamp.

Ifølge statistikker har Sevilla vundet Europa League for syvende gang. Det kan siges, at Sevilla er værdig til titlen som "Kongen af ​​Europa League".Tillykke til spillerne iført Sevilla FC trøje for endelig at vinde Champions League!