Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City sigter mod Champions League

Manchester City sigter mod Champions League

• Manchester City startede denne kamp med en 3241 formation, center Harland, midtbanespiller Grealish, Gundogan, De Bruyne, Bernardo Silva, Rodri, Stones, Akanji, Dias, Walker, målmand Ortega.

Mindre end et minut inde i kampen, over for Manchester Citys fremrykning, var Manchester Uniteds ryddeplads ikke rettidig, og Gundogan, iført en billige fodboldtrøjer, tog et langskud uden for straffesparksfeltet og scorede! Manchester City fører Manchester United 1:0. Samtidig skabte rekorden for det hurtigste mål i FA Cup-finalen. I det 51. minut tog Manchester City et frispark på forreste bane.De Bruyne tog straffesparket og fandt præcist Gundogan uden for straffesparksfeltet.Gundogan skød fra en vanskelig vinkel og scorede fra lang afstand. De Gea kunne ikke redde. Da Manchester City erstattede De Bruyne, indledte Manchester United flere næsten målmuligheder uden held! Til sidst, med Gundogans 2 mål, besejrede Manchester City Manchester United 2:1, vandt Premier League-titlen 2022-23 og løftede derefter FA Cup-trofæet,

Gundogan, som var iført en Manchester City trøje i slutningen af sæsonen, var så modig. I den seneste måned har der været tre "dobbelte ringe", som hver er et nøglespil! Dernæst vil Manchester City konkurrere om sæsonens vigtigste tredje krone - Champions League! Den 10. juni bliver en historisk udfordring for Manchester City!