Blogs » Arts & Handmade Crafts » Modrics strålende øjeblik

Modrics strålende øjeblik

• Ikke længe efter at UEFA Champions League-finalen sluttede, var der fuld gang i UEFA Nations League-semifinalerne den 22./23. Holland spillede hjemme mod Kroatien.

Ifølge de seneste FIFA-ranglister ligger Kroatien på 7. pladsen, mens Holland ligger på 6. pladsen, og deres styrker er sammenlignelige. De to hold har kun spillet mod hinanden to gange tidligere, og hver side vandt en kamp. Selvom UEFA Europa League kun er en pokalkamp, der er udviklet fra en venskabskamp, lægger begge hold stor vægt på det. I første halvleg tog Mullen føringen, og i anden halvleg gjorde Modric i billige fodboldtrøjer et point, og Kramaric fik udlignet. I det 96. minut tabte Kupmenas bolden i straffesparksfeltet, Van Dijk fløj med hovedstødet, Weghorst undlod at skyde, Noah Lang scorede bolden med et volleyskud, og Holland iscenesatte en nedtælling.Bisser trak ind i overtiden. I forlænget spilletid slog Modric, der var iført en Modrić trøje, sejren med et mål.Kroatien slog Holland med 4-2 og gik videre til finalen.

I denne kamp spillede Modric ikke kun 120 minutter, men lavede også en aflevering i overtiden! Du skal vide, at der kun er 4,6 millioner mennesker i Kroatien, og der er en lind strøm af fodboldtalenter.Det er et mirakel, at de ofte kan konkurrere om mesterskabet.