Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kroatien taber på straffespark

Kroatien taber på straffespark

• Efter at have spillet de fulde 120 minutter af UEFA Europa League-finalen, måtte de ud i straffesparkskonkurrence for at afgøre resultatet. I straffesparkskonkurrencen besejrede Spanien Kroatien 5:4 og vandt holdets første mesterskab!

Som den vigtigste midtbanespiller i Manchester City hjalp Rodri iført en billige fodboldtrøjer holdet med at vinde den tredobbelte krone i Premier League, FA Cuppen og Champions League i denne sæson og scorede sejrsmålet i Champions League-finalen. MVP og spiller i Champions League. sæson, er blevet hyldet som en af de bedste midtbanespillere i fodbold i dag. Sammenlignet med Rodri blev Laporte Manchester Citys backup centrale forsvarsspiller og undlod at deltage i Champions League-finalen. Tilbage til landsholdet spillede de to sammen med Spanien i UEFA Europa League-finalen Rodri, iført Spanien landsholdstrøje, spillede 120 minutter mod Kroatien i finalen og tog også straffesparket i straffesparkskonkurrencen. Med målmandens nøgleredning hjalp det det spanske hold med at vinde sit første mesterskab!

Efter at Rodri blev kåret til æren af Premier League + FA Cuppen + Champions League Triple Crown, har denne kamp opnået æren af ​​UEFA Quadruple Crown!