Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid vil åbne et nyt slagskib

Real Madrid vil åbne et nyt slagskib

  • Europæisk fodboldsommeroverførsler er i fuld gang, og Real Madrids officielle hjemmeside har annonceret suspenderingen af  kontrakter for et par dage siden. Det betyder, at Real Madrids opstilling til næste sæson som udgangspunkt er fastlagt.

    I slutningen af denne sæson har Real Madrid vundet: semifinalerne i Champions League, andenpladsen i ligaen og en Copa del Rey. Det virker meget stærkt, men sammenlignet med sidste år er dette naturligvis en reaktion på ældningen af Real Madrids lineup. Real Madrids opstilling vil også ændre sig med introduktionen af spillere. Modric og Bellingham i billige fodboldtrøjer vil fuldende overdragelsen og danne et trekantsystem med den yngre generation. Der er uendelige muligheder. Real Madrids opstilling for næste sæson er som følger.

    Målmænd: nr. 1 Courtois, nr. 13 Lu Ning;

    Midtbane: nr. 8 Kroos, nr. 10 Modric, nr. 15 Valverde, nr. 19 Ceballos, nr. 18 Chuameni, nr. 5 Bellingham, nr. 12 Camavinga;

    Angribere: nr. 7 Vinicius, nr. 9 Rodrigo, nr. 21 Brahim, nr. 14 Joselu.

    Angreb er det bedste forsvar. Real Madrid har ikke kun reorganiseret deres taktiske formation, men ser også ud til at være i gang med at omorganisere center forward-positionen Hvilken effekt vil en ny lineup bestående af spillere iført Real Madrid trøje have?