Blogs » Arts & Handmade Crafts » Tilfreds med tilbagevendende spilleres præstation

Tilfreds med tilbagevendende spilleres præstation

  • Ifølge "Marca"-rapporter har Real Madrids første spillere, der vender tilbage til holdet, genoptaget træningen i en uge. I løbet af denne uge har stjernespilleren Bellingham, der er hundreder af millioner værd, fået særlig opmærksomhed fra de spanske medier.

    Iført en billige fodboldtrøjer tilpassede Bellingham sig hurtigt til træningens intensitet og rytme efter at være kommet til Real Madrid. Selvom hans spanske stadig er i den rudimentære fase, har han et godt forhold til Real Madrid-spillere. Venskaber begynder at dannes blandt de unge rekrutter. I træningsvideoklip udgivet af Real Madrid kan Bellingham ses iført en Real Madrid trøje og kommer meget godt ud af det med andre spillere. Blandt dem er gamle kending Brahim, og Vazquez fra Real Madrids lokale bande. Det ser ud til, at denne unge mand, der lige er fyldt 20 år, virkelig er et socialt geni, og han er fuldstændig fortrolig med det nye hold inden for få dage. De store drenge i den nye generation af midtbanespillere er muntre og livlige, og de integrerer sig hurtigt i gruppen.

    Toni Kroos, der i øjeblikket leder træningen som holdets midlertidige kaptajn, er lige så tilfreds med Bellinghams talent og iver efter at lære. Det kan ses, at han også sætter stor pris på denne junior.