Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City slog Bayern 2:1

Manchester City slog Bayern 2:1

• Den 26. juli, en venskabskamp for klubfodbold, Manchester City mod Bayern München. Efter en kort ferie vendte spillerne i billige fodboldtrøjer tilbage til træning efter hinanden for at byde velkommen til den kommende venskabskamp.

I det 21. minut af kampen lavede Lewis et omvendt trekantindlæg, Alvarez' skud blev blokeret, McCarty scorede et supplerende skud, og Manchester City førte 1-0. De to hold scorede ikke i lang tid. I det 81. minut, Stanisic forlod I afleveringen blev Vanners første spark blokeret, og derefter lavede Terr et opfølgende skud, og Bayern udlignede til 1-1. I det 86. minut tog Manchester City et taktisk hjørnespark fra højre Foden skød fra en lille vinkel og blev blokeret Laporte scorede med et supplerende skud Manchester City førte 2-1 Harlands 2 forsøg på målet lykkedes ikke at opnå resultater Det ser ud til, at det vil tage tid at træne for at se det øjeblik, hvor han scorer! I første halvleg scorede McCarty, Sane ramte rammen med et frispark, og Ake blev skadet. I begyndelsen af ​​anden halvleg skiftede de to sider næsten til en anden opstilling, Terl lavede et supplerende skud for at udligne, og Laporte lavede en lore. Til sidst Manchester City 2-1 Bayern. Det er værd at nævne, at antallet af mennesker, der så kampen den dag, oversteg 60.000. Det ser ud til, at begejstringen blandt fans, der bærer fodboldtøj Klubber, er meget høj.