Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid tabte 0:3 til Barcelona

Real Madrid tabte 0:3 til Barcelona

• De to bedste giganter i La Liga, Real Madrid og Barcelona lancerede en opvarmningskonkurrence. Real Madrid undlod at skyde mange gange, da de havde en stor fordel på scenen. Barcelona sluttede kampen 3:0. Real Madrid har efterhånden afsløret problemet med holdets mangel på militærkaptajner.

I kampens 15. minut scorede Dembele med et lavt skud fra en lille vinkel, og Barcelona førte 1-0. I kampens 19. minut sendte Araujo et håndboldpoint, og Cubs tog et straffespark og ramte målrammen.Real Madrid missede en glimrende mulighed for at udligne. I kampens 84. minut pressede Barcelona sig frem og gennemførte med succes et tyveri. Fermin Lopez, iført en billige fodboldtrøjer,blæste verdensbølgen fra uden for straffesparksfeltet og scorede Real Madrid 0-2 Barcelona. I kampens 90+1 minut satte Ferran Torres ind i straffesparksfeltet og fik bolden.Han plukkede bolden og passerede målmanden for at ramme et tomt mål Real Madrid 0-3 Barcelona.

Et katastrofalt nederlag efterlod Real Madrid ingen vej ud. Kun ved at skrive kontrakt med en ny leder kan de komme tilbage på sporet og slippe af med dilemmaet med at være lederløse. Real Madrid-fans holder en tilpasset Mbappe Real Madrid-fodboldtøj Klubber op efter 3-0-nederlaget. Ifølge en reporter fra det kendte medie ENSP fremskynder Real Madrid underskrivelsen af Mbappe. Den næste uge bliver en afgørende uge for Mbappes transfer? Real Madrid forventes at gennemføre transfertransaktionen som planlagt? Vent på de seneste nyheder.