Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bayern München slog Liverpool

Bayern München slog Liverpool

• En klubvenskabskamp startede, Liverpool mod Bayern München. De to hold spiller stort set med alle hovedspillerne, og højdepunkterne i dette spil er også værd at se frem til.

Kun 2 minutter inde i kampen samarbejdede Gakpo og Jota med førstnævnte for at bryde ind i straffesparksfeltet og skød med succes, 1-0, Liverpool fører! I det 28. minut tog Robertson et hjørnespark, Van Dijk sprang højt og scorede med et hovedstød, 2-0, Liverpool udbyggede scoringen! I det 34. minut lavede Jin Minzai med et simpelt samarbejde en lang aflevering, og Gnabry brød ind i venstre side af straffesparksfeltet. Efter at have rystet Van Dijk, lykkedes det med et lavt skud, 2-1, og Bayern trak et tilbage. mål. I det 42. minut var der igen hul i Liverpools forsvar Gnabry lavede et indlæg fra venstre Sane udflankerede bolden og scorede bolden 2-2 blev stillingen udlignet. Begge sider skiftede flere spillere i anden halvleg. I det 67. minut lavede Salah i billige fodboldtrøjer en vidunderlig aflevering, og Dias volleyede fra en vinkel midt i straffesparksfeltet og scorede, 3-2, et pragtfuldt mål! I det 80. minut blev Derichts hovedstød reddet af Alisson, og Stanisic scorede bolden med et supplerende skud, 3-3! I det 90. minut lavede Dericht en lang aflevering, og Frans Krätzig iført en fodboldtøj Klubber lavede et volleyskud med venstre fod forrest i straffesparksfeltet, 3-4! Bayern München vandt endelig kampens sejr.

Liverpool modtog et mål i det 90. minut fra teenageren Frans Krätzig. Liverpool-klubben vandt deres første nederlag i sommerens opvarmningskamp, hvilket viser, at Liverpool-holdets forsvar stadig mangler at blive justeret.