Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrids dårlige form

Real Madrids dårlige form

• En international venskabskamp i fodbold startede, og veterangiganterne Juventus stod over for Real Madrid. Real Madrids seneste tilstand er ikke ideel. De tabte til Barcelona i den forrige venskabskamp, ​​hvilket frustrerede holdets moral. Over for Juventus er La Liga-giganterne ivrige efter at komme tilbage på sporet.

At dømme ud fra startopstillingen arrangeret af Ancelotti, lægger han stadig stor vægt på dette spil. I kampens første minut stjæler Juventus bolden og starter derefter en hurtig pause. McKennie rammer stolpen med et lavt skud. Lille Keane, som var iført en billige fodboldtrøjer, lykkedes med et smart supplerende skud foran målet, 1-0. Ifølge data bragede Juventus Real Madrids mål væk på kun 49 sekunder, hvilket kan siges at være en blitzkrig. Den blev brudt igen i det 20. minut.McKenney sendte bolden i mål, og Weah scorede let foran målet.2-0 startede Juventus kampen rigtig godt. I tilfældet med 2 mål bagud gav Real Madrid endelig et svar. I kampens 38. minut sendte Kroos en vidunderlig aflevering. Vinicius brugte sin personlige evne til at løbe frem og scorede foran målet 1-2, Real Madrid trak en by tilbage. I 5 minutters pausetid i 2. halvleg var Juventus' forsvar meget solidt. Real Madrid kunne ikke score. I stedet overflankerede Vlahovic, der var iført en fodboldtøj Klubber, og scorede i det 95. minut. Juventus besejrede endelig Real Madrid 3:1 .

Real Madrid, som led en 2-kamps tabsrække, fik fansene til at bekymre sig, og holdets atmosfære skal hurtigt justeres! Prøv at vinde det næste spil.