Blogs » Arts & Handmade Crafts » 12 i finalen 11 gange vundet pokalen

12 i finalen 11 gange vundet pokalen

• Som en fest før starten på den nye sæson af den portugisiske Superliga er de deltagende hold i den portugisiske Super Cup-finale: sidste sæsons ligamester Benfica, og den portugisiske pokalmester Porto!

I åbningskampen udnyttede Porto modstanderens manglende omdrejningspunkt, så de angreb modigt fremad. I første halvleg havde de to sider ingen præstationer.I anden halvleg blev Porto opfanget i det 61. minut, og derefter sendte Kirk en gennemspilning til Di Maria. Sidstnævnte lavede et mål, før modstanderen blokerede Målet blev scoret med et skud, og Benfica førte Porto 1-0. Syv minutter senere kom Benficas mulighed igen.Den kroatiske center Moussa greb bolden som omdrejningspunkt og gav den til Rafa Silva i højre side. billige fodboldtrøjer Moussa, et lavt skud gennem Porto-porten, blev stillingen 2-0. I sidste ende vandt Benfica med 2 mål den portugisiske Super Cup. Dette er også det første mesterskab, efter at målhelten Di Maria kom med på holdet!

Han er nået til finalen 12 gange i sin karriere og vundet mesterskabet 11 gange. Nu er Luoye vendt tilbage til Benfica, det første stop i europæisk fodbold.For Di Maria, der er iført en fodboldtøj Klubber, er det også en god destination.