Blogs » Arts & Handmade Crafts » Tuchel undskylder offentligt til Kane

Tuchel undskylder offentligt til Kane

• I den tyske Super Cup missede Kane, der fik sin debut på vegne af Bayern, igen mesterskabet. Kane, der kom fra bænken, havde meget få berøringer. Inden kampen tog mange fans af hjemmeholdet Kanes nr. 9-billige fodboldtrøjer på og kom til stadion for at se den engelske stjernes opførsel.

I denne kamp havde Bayern-holdet mange gode muligheder i første halvleg, men de missede alle. Det ser ud til, at heldet ikke er på hjemmeholdets side. På den anden side scorede Leipzig-holdet to mål på kun to muligheder, spillede lettere i anden halvleg og vandt til sidst 3-0. Kane har ikke vundet en mesterskabstitel i nogen officiel konkurrence indtil videre. Fans, der bærer fodboldtøj Klubber før kampen, tror alle, at Kane kan bryde den ukronede krones forbandelse. Det er en skam, at Kane ikke formåede at tilføje et trofæ til sig selv i sit første show. Efter kampen undskyldte Bayern-træner Tuchel offentligt til Kane og kritiserede Bayerns præstation, som et hold, der ikke har trænet i fire uger. Det var en meget smertefuld nat, undskyld for Kane, vi skabte ikke nok for ham. Dette spil, det vi viste, har intet at gøre med måden vi træner på, formatet og atmosfæren. Denne situation er bekymrende, virkelig bekymrende.