Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City slog Sevilla knebent

Manchester City slog Sevilla knebent

• Den 17. august blev UEFA Super Cup skudt i gang på Kara Iskagis Stadium i Grækenland. Sidste sæsons Champions League-mester Manchester City stod over for Europa League-mesteren Sevilla. Fans i billige fodboldtrøjer venter spændt på kampens start.

I det 2. minut lavede Akanji en fejl i baggården og blev opsnappet. Lamela opsnappede bolden med succes og brød igennem toppen af ​den forreste bue og missede et lavt skud. I det 7. minut skar Palmer ind fra højre og satte en fod på ydersiden Bunu faldt til jorden. I det 25. minut lavede Acuña en aflevering fra fløjen, og En Nesri scorede med et hovedstød! 0:1! Sevilla tog føringen med scoringen. Heldigvis lavede Rodri i det 63. minut en diagonal aflevering fra forsiden af ​​straffesparksfeltet i venstre side til straffesparksfeltet. Palmer scorede derefter med et hovedstød foran målet, 1:1 ! Palmer blev tildelt positionen som kantspiller i denne kamp og spillede meget akavet i første halvleg. Heldigvis greb han denne gang muligheden for at udligne for det passive Manchester City. Men i resten af​kampen formåede de to hold ikke at fortsætte med at score, og kampen gik direkte til straffesparkskonkurrence. I straffesparkskonkurrencen tog Harland, Alvarez og Walker alle straffespark i de første 5 runder. Gudley, der tog det sidste straffespark i Sevilla, ramte dørkarmen og sprang ud. Til sidst vandt Manchester City straffen. straffesparkskonkurrence var 5:4, og den samlede score var 6:5, besejrede Sevilla og vandt UEFA Super Cup for første gang i holdets historie! Samtidig er dette også det første hold i Premier Leagues historie, der vinder den firdobbelte krone.

Guardiola sagde før kampen, at De Bruyne skal opereres i løbet af de næste par dage og forventes at vende tilbage om 3-4 måneder, hvilket betyder, at De Bruyne som udgangspunkt får refunderet dette års kampe. Uden De Bruynes støtte, der løber på midtbanen, hvor mange mål kan Haaland i fodboldtøj Klubber så score?