Blogs » Arts & Handmade Crafts » AC Milan har en omkostningseffektiv lineup

AC Milan har en omkostningseffektiv lineup

  • I sæsonen 2022-23 mødte AC Milan alle fire spillere, missede den italienske cup og den italienske super cup og formåede ikke at forsvare Serie A-titlen. Selvom de blev elimineret af Inter Milan i Champions League, var de heldige at beholde Champions League-kvalifikationen, hvilket blev hjulpet af Juventus' pointfradrag og Romas distraktion fra Europa League.

    AC Milan har udholdt uro i slutningen af ​sæsonen og solgte den 23-årige italienske midtbanespiller Tonali for 64 millioner euro, hvilket gjorde fans i billige fodboldtrøjer vrede som et utænkeligt træk. AC Milan beholdt dog ikke helt de 64 millioner euro, og investerede stadig en nettoinvestering på 45 millioner euro ved indførelse af ny bistand. Men at sammenligne AC Milans operation på transfermarkedet denne sommer med den for seks år siden, og sammenligne det års trup med den nuværende trup er uforlignelig.

    I første runde af Serie A i den nye sæson vandt AC Milan 2:0, Giroud og Pulisic scorede først. Bologna-træner Motta sagde, at AC Milans lineup er blevet stærkt styrket, og påpegede, at Giroud, Leo, Special Olympics, Tomori og Maignan er uundværlige kernespillere. AC Milans signaturer i denne sæson er meget omkostningseffektive, og niveauet for Pulisic, Chike og Reindes i fodboldtøj Klubber er alle godt.