Blogs » Arts & Handmade Crafts » Lewandowski scorer et afgørende mål

Lewandowski scorer et afgørende mål

• Tredje runde af La Liga sluttede med en klimaktisk duel.Barcelona gik fra en 2-0-føring til et 2-3-underskud, og jagtede derefter 2 point på 3 minutter, og vendte endelig Villarreal 4-3 i udekampen.

I kampens 5. minut scorede hjemmeholdets angriber Gerard Moreno et enkelthåndsmål, men blev dømt ugyldigt for offside. I det 12. minut lavede Barcelonas teenager Yamal et indlæg fra højre.Garvey, der var iført en billige fodboldtrøjer, nikkede derefter og scorede, 1:0. I det 15. minut blev Lewandowskis gennembrud fra kanten af straffesparksfeltet blokeret. Hjemmeholdets venstreback Pedraza assisterede med et selvmål og sparkede bolden ind midt i straffesparksfeltet. De Jong skubbede ind og brød nettet, 2:0. I det 40. minut lavede Pedraza et indlæg fra venstre, og Soros lavede et tomt mål med et skub bagfra.Villarreal jagtede til en uafgjort 2:2. I det 50. minut gik Pedraza til kontraangreb og scorede målet.Baena skubbede direkte sin højre fod i nettet fra venstre side af straffesparksfeltet, 3:2! I det 55. minut skød Yamal hårdt i straffesparksfeltet og ramte stolpen. Barcelona iscenesatte så igen to på hinanden følgende byer inden for 3 minutter. I det 68. minut scorede Ferran Torres i nærkampen i straffesparksfeltet, 3:3. I det 71. minut skar Yamal ind fra højre og skød et lavt skud ud af stolpen.Lewandowski, der var iført en fodboldtøj Klubber, scorede nemt et tomt mål.Barcelona gennemførte en 4:3-vending.