Blogs » Arts & Handmade Crafts » Saudijska liga bit će sve bolja

Saudijska liga bit će sve bolja

  • Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo kaže da će ostati s momčadi sljedeće sezone unatoč neuspjehu u osvajanju naslova u svojoj prvoj sezoni u Rijadu.

    Tijekom ljetnog prijelaznog razdoblja, mnoge superzvijezde, uključujući Messija i Benzemu, imale su skandale sa Saudijskom ligom. Ronaldo vjeruje da je budućnost Saudijske lige vrlo svijetla. Znajući da Benzema, koji nosi nogometni dresovi , uskoro dolazi u Saudijsku ligu, Ronaldo je rekao da Saudijska Arabija pozdravlja dolazak velikih zvijezda, a Saudijska liga će biti poboljšana. Jako sam sretan ovdje, dobra je liga i siguran sam da će u budućnosti biti još bolja, tako da ću ostati ovdje. "

    38-godišnji Ronaldo već 20 godina vrijedno radi u profesionalnom nogometu. U siječnju ove godine Ronaldo se pridružio Saudijskoj ligi. Predstavljao je Riyadh Victory u 16 nastupa u Saudijskoj ligi, postigao je 14 golova i asistirao 2 puta. u Ronaldo dres Ronalda Natjecateljsko stanje još uvijek je dobro. Izvanredno je, veselim se sljedećoj prvenstvenoj utakmici između Ronalda i Benzeme!