Blogs » Arts & Handmade Crafts » Rodri osvaja čašću 4 krune

Rodri osvaja čašću 4 krune

  • Nakon što su odigrali punih 120 minuta finala UEFA Europske lige, morali su ući u lutriju jedanaesteraca kako bi odlučili ishod. U sudačkoj nadoknadi Španjolska je svladala Hrvatsku 5:4 i osvojila svoju prvu titulu!

    Kao glavni vezni igrač Manchester Cityja, Rodri je u nogometni dresovi ove sezone pomogao momčadi osvojiti trostruku krunu Premier lige, FA Cupa i Lige prvaka te zabio pobjednički pogodak u finalu Lige prvaka. MVP i igrač sezone, hvaljen je kao jedan od najboljih veznjaka u današnjem nogometu. U usporedbi s Rodrijem, Laporte je postao rezervni središnji branič Manchester Cityja i nije uspio sudjelovati u finalu Lige prvaka. Vratimo se reprezentaciji, njih dvojica su zajedno sa Španjolskom igrali u finalu UEFA Europske lige, a Rodri je u dresova Španjolska protiv Hrvatske u finalu odigrao 120 minuta, au sudačkoj nadoknadi je izveo i jedanaesterac. Vratareva ključna obrana pomogla je španjolskoj momčadi da osvoji svoje prvo prvenstvo!

    Nakon što je Rodri okrunjen čašću Premier lige + FA kupa + trostruke krune Lige prvaka, ova je bitka postigla čast UEFA-ine četverostruke krune!