Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid treba vođu tima

Real Madrid treba vođu tima

  • Dva velikana La Lige, Real Madrid i Barcelona pokrenuli su natjecanje za zagrijavanje.Real Madrid je propustio pucati mnogo puta kada je imao veliku prednost na sceni.Barcelona je završila utakmicu 3:0. Real Madrid je postupno razotkrio problem nedostatka vojnih kapetana u momčadi.

    U 15. minuti utakmice Dembele je pogodio niskim udarcem iz malog kuta i Barcelona je povela 1:0. U 19. minuti utakmice Araujo je rukom poslao bod, a Kockasti su izveli kazneni udarac i pogodili okvir gola, a Real Madrid je propustio izvrsnu priliku za izjednačenje. U 84. minuti utakmice Barcelona je krenula naprijed i uspješno realizirala ukradenu loptu. Fermin Lopez u nogometni dresovi je izvan šesnaesterca raspršio svjetski val i pogodio. Real Madrid 0-2 Barcelona. U 90+1 minuti utakmice Ferran Torres se ubacio u šesnaesterac i došao do lopte, pokupio loptu i prošao pored vratara i pogodio prazan gol Real Madrid 0-3 Barcelona.

    Katastrofalni poraz ostavio je Real Madrid bez izlaza, samo potpisom novog lidera mogu se vratiti na pravi put i osloboditi se dileme bez lidera. Navijači Real Madrida drže prilagođeni Mbappeov Klubovi dresovi Real Madrida nakon poraza od 3-0. Kako javlja izvjestitelj uglednog medija ENSP, Real Madrid ubrzava potpis Mbappea Sljedeći tjedan bit će ključan za Mbappeov transfer? Očekuje se da će Real Madrid dovršiti transakciju transfera prema planu? Pričekajte najnovije vijesti.