Blogs » Arts & Handmade Crafts » Juventus 3:1 Real Madrid

Juventus 3:1 Real Madrid

  • Počela je međunarodna nogometna prijateljska utakmica, veteranski velikan Juventus susreo se s Real Madridom. Nedavno stanje Real Madrida nije idealno. U prethodnoj prijateljskoj utakmici izgubili su od Barcelone, što je frustriralo moral momčadi. Suočavajući se s Juventusom, velikani La Lige nestrpljivi su da se vrate na pravi put.

    Sudeći po početnoj postavi koju je posložio Ancelotti, on i dalje pridaje veliku važnost ovoj utakmici.U prvoj minuti utakmice Juventus krade loptu, a zatim brzo izvodi prodor.McKennie niskim udarcem pogađa vratnicu.Mali Keane, koji bio u Klubovi dresovi, uspio je lukavim dopunskim udarcem pred gol za 1:0, a prema podacima Juventus je u samo 49 sekundi razbio gol Real Madrida, što se može reći kao munjevito. Opet se prelomilo u 20. minuti, McKenney je proslijedio loptu u gol, a Weah lako ubacio pred gol, 2:0, Juventus je odlično krenuo u utakmicu. U slučaju zaostatka od 2 pogotka Real Madrid je konačno odgovorio.U 38. minuti utakmice Kroos je uputio prekrasan pas.Vinicius je iskoristio svoju osobnu sposobnost da se sjuri naprijed i zabio pred gol.1-2, Real Madrid je povukao jedan grad. U 5 minuta sudačke nadoknade drugog poluvremena Juventusova obrana je bila vrlo čvrsta, Real Madrid nije mogao zabiti, umjesto njega je Vlahović u nogometni dresovi zaobišao i zabio u 95. minuti.Juventus je na kraju svladao Real Madrid 3:1 .

    Real Madrid, koji bilježi niz od 2 poraza, zabrinuo je navijače, a atmosfera u momčadi mora se brzo prilagoditi! Pokušajte pobijediti u sljedećoj igri.