Blogs » Arts & Handmade Crafts » Valioliigan kärkipaikka on muuttunut

Valioliigan kärkipaikka on muuttunut

  • Valioliigan 34. kierros aloitti keskittymisottelun: Arsenal pelasi Chelseaa vastaan​kotonaan. Arsenal hävisi Manchester Citylle viimeisellä kierroksella. Chelsea kärsi myös tappioputkesta, ja Lampard suoriutui edelleen huonosti virkaan astuttuaan. Tämä peli määrittää, mikä joukkue voi lopettaa peräkkäisten tappioiden huonon tilanteen!

    Pelin alussa, 18. minuutilla, Jalkapallopaidat pukeutunut Xhaka ylitti rangaistusalueen.Odegaard työnsi pallon ja osui poikkipuun alareunaan ja pomppasi maaliin auttamalla Arsenalia 1-0. 31. minuutilla Xhaka ylitti rangaistusalueen, Odegaard työnsi helposti ja teki maalin ja teki kaksi peräkkäistä maalia, mikä auttoi Arsenalia laajentamaan lukemia 2-0. 34. minuutilla Ben White syötti rangaistusalueelle, Xhakan laukaus estettiin, Jeesus käytti tilaisuuden astua eteenpäin ja teki maalin, Arsenal 3-0 Chelsea. 64. minuutilla Kovacic lähetti pitkän syötön, ja Madueke työnsi ja teki maalin auttaakseen Chelseaa tekemään pisteen. Pelin vihellys on ohi, Arsenal voitti Chelsean 3:1!

    Tämä voitto toi Arsenalin takaisin listan kärkeen ja teki myös sarjan ennätyksiä. Tällä kaudella Arsenalin joukkueessa on paljon pelaajia, jotka ovat tehneet liigassa yli 10 maalia. He ovat: Saka, Martinelli, Odegaard ja Jesus Arsenal pelipaidat.