Blogs » Arts & Handmade Crafts » Roma katuu ettei voittanut

Roma katuu ettei voittanut

• Eurooppa-liigan finaali on vihdoin alkanut, ja Roma hakee aggressiivisesti mestaruutta. Pystyykö Sevilla 6-kertaisena mestarina puolustamaan mestaruutta?

Roma ei näyttänyt käyttävän puolustustaktiikkaa tässä pelissä.. 34. minuutilla Mancinin avustuksella Jalkapallopaidat oleva Dybala teki onnistuneesti pelin ensimmäisen maalin! Mourinho näyttää viestivän, että kaikkea odotetaan! 55. minuutilla Mancinin oma maali auttoi Sevillaa tekemään oman maalinsa, Sevilla 1:1 Roma, ja molemmat osapuolet pitivät 1:1-tasapelin jatkoajan loppuun asti. Sevilla voitti jälleen Eurooppa-liigan rangaistuspotkukilpailun 4-1-lukemiin luottaen ja jatkoi finaalin kaikkien mestaruuksien voittamisen ennätystä, joka on pidennetty seitsemänteen kertaan. Puolusta titteliä onnistuneesti! Dybala katui, ettei pystynyt voittamaan cupia ja vuodatti kyyneleitä stadionilla.Voidaan nähdä, että Dybala yritti parhaansa tässä pelissä.

Tilastojen mukaan Sevilla on voittanut Eurooppa-liigan seitsemännen kerran. Voidaan sanoa, että Sevilla on "Eurooppa-liigan kuninkaan" tittelin arvoinen. Onnittelut Sevilla FC pelipaidat pukeutuneille pelaajille vihdoin  liigan voittamisesta!