Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ronaldo pysyy Riyadh Victory -joukkueessa

Ronaldo pysyy Riyadh Victory -joukkueessa

  • Portugalilainen supertähti Ronaldo sanoo jatkavansa joukkueessa ensi kaudella, vaikka hän ei voittanut mestaruutta ensimmäisellä kaudellaan Riadissa.

    Kesän siirtojakson aikana monet supertähdet, mukaan lukien Messi ja Benzema, joutuivat skandaaleihin  kanssa. Ronaldo uskoo, että Saudi-Arabian tulevaisuus on erittäin valoisa. Ronaldo tiesi, että Jalkapallopaidat pukeutunut Benzema on tulossa Saudi-Arabian liigaan, ja Ronaldo sanoi, että Saudi-Arabia toivottaa tervetulleeksi suurten tähtien saapumista ja Saudi-liigaa tullaan parantamaan. Olen erittäin onnellinen täällä, se on hyvä liiga ja olen varma, että se tulee olemaan vielä parempi tulevaisuudessa, joten pysyn täällä.

    38-vuotias Ronaldo on työskennellyt lujasti ammattilaisjalkapallon parissa 20 vuotta. Tämän vuoden tammikuussa Ronaldo liittyi Saudi-Arabian liigaan. Hän edusti Riyadh Victoryta Saudi-liigassa 16 ottelussa, tehden 14 maalia ja auttanut 2 kertaa. Ronaldo pelipaitaHänen Kilpailutilanne on edelleen hyvä. odotan innolla seuraavaa Ronaldon ja Benzeman välistä liigaottelua !