Blogs » Arts & Handmade Crafts » Espanjan joukkue eteni finaaliin 2:1

Espanjan joukkue eteni finaaliin 2:1

• Ensimmäisessä välierissä Kroatian joukkue voitti Alankomaiden jatkoajalla 4-2 päästäkseen finaaliin. UEFA Nations Leaguen toisessa semifinaalissa espanjalaiset kohtasivat Italian joukkuetta vastaan. Kumpi tahansa joukkue voittaa tämän pelin, voi edetä finaaliin ja kohtaamaan Kroatian!

Ensimmäisen puoliajan avauksen 3. minuutilla Donnarumma antoi lyhyen syötön puolustaja Bonuccille takakentältä. Pino nousi aktiivisesti varastamaan pallon Bonuccin jaloista. Espanja jalkapallo maajoukkue yllään hän työnsi ja teki maalin rangaistusalueella. Espanjan joukkue 1-0 ennen Italian joukkuetta. Sitten Immobile tasoitti pisteet rangaistuspotkulla. 88. minuutilla espanjalainen joukkue jatkoi syöttämistä ja yhteistyötä rangaistusalueen edessä.Alba antoi vasemmalta ja selvisi. Rodri heitti kiivaasti kaaren yläosassa ja vastustaja estettiin. Pelin aikana Espanjan joukkue voitti Italian joukkueen 2-1 ja eteni finaaliin.

Espanja eteni Joselun oppien avulla jälleen UEFA:n Eurooppa-liigan finaaliin. Voitettuaan peräkkäiset Mestarien liigan finaalit, kauden pelaaja ja Eurooppa-liigan välierät, yllään Jalkapallopaidat pukeutunut Rodri kilpailee Modricin kanssa finaalissa. Valmistaudu katsomaan tätä jännittävää peliä yhdessä!