Blogs » Arts & Handmade Crafts » Mbappe Liverpooliin?

Mbappe Liverpooliin?

  • Mbappén ja Pariisin välisestä avoimesta ja salaisesta taistelusta puhutaan myös kesän siirtokauden aikana. Mbappe ilmoitti julkisesti, että hän ei aktivoi uusimislauseketta, ja Paris Saint-Germain oli tästä erittäin vihainen ja asetti uhkavaatimuksen joko uusimaan sopimus tai myymään hänet tänä kesänä.

    Mbappen seuraava koti on edelleen mysteeri, ja nyt Real Madridin vastustaja on ilmestynyt. Mbappen tilannetta ymmärtävän agentin MARCO KiRDEMiR:n mukaan Liverpool on valmis maksamaan Mbappesta 250 miljoonaa Oga-bonusta, joka kilpailee Real Madridin kanssa ja pelaajat tekevät lopullisen päätöksen. Liverpoolin halu ostaa Mbappen näin korkealla hinnalla on yllättävää ja kyseenalaista, mutta ESPN:n mukaan Mbappe toivoo edelleen siirtyvänsä Real Madridiin tänä kesänä ja pukeutuvansa Benzeman jättämään 9-Jalkapallopaidat.

    Real Madrid -seura ei kuitenkaan ilmaissut niin innokasta strategiaa. Loppujen lopuksi viime kesänä Real Madrid jopa valmisteli mukautetun Real Madrid pelipaidat hänen liittymistään varten, mutta he eivät nähneet häntä lopulta. Mihin joukkueeseen hän päätyi? Aika antaa tuloksia.